IOWO-logo; klik voor website

Werken met werkstukken:
voorbeelden uit Visual Culture, 2008

Deze pagina geeft van drie willekeurig gekozen studenten het materiaal rond het eindwerkstuk. Terwille van de privacy zijn namen en studentnummers verwijderd.

Van elke student kunt u bestuderen:

  • Linkerkolom: de tekst van het forumbericht waarin zij haar conceptversie aanbiedt aan de haar op dat moment onbekende medestudent(e) die haar feedback zal gaan geven.
  • Rechts: de conceptversie met daarin de feedback die die medestudent(e) erin getypt heeft.
  • Daaronder: de eindversie die ze via Blackboard Ún op papier bij de docente heeft ingeleverd, met de beschrijving van de gegeven en de verkregen feedback.
klik voor meer schermafbeeldingen

Student 1

Hallo!

Hierbij mijn eerste versie van het eindpaper. Ik ben er zelf een beetje in verstrikt geraakt, dus goede feedback kan ik wel gebruiken:
* Ik weet niet of alles wel geheel logisch overkomt. Bovendien heb ik ook het gevoel alsof ik het niet scherp genoeg formuleer en daardoor m'n punt een beetje mis. Inhoudelijk dus graag kritisch naar kijken.
* Zijn de verwijzingen zoals ik die onder de plaatjes heb gemaakt goed? Ik kon niet van alle ontwerpen achter de precieze maten en materiaal komen, dus dat heb ik maar weggelaten
* Ook ben ik nog wat onzeker over de referentie naar de website en lezing.
* Moet ik duidelijker mijn vraag en hypothese uitleggen in het begin van het stuk? Ik vind het al snel zo gekunsteld overkomen..
* Graag ook een zo kritisch mogelijke blik naar mijn schrijfwijze!

Alvast bedankt!

Groetjes, []

 

Bestanden (pdf):

  • Concept met verkregen feedback
  • Eindversie met beschrijving van de gegeven en de verkregen feedback.

Student 2

Hallo, hierbij ook mijn eindwerkstuk. Ik had hem eigenlijk nog eens goed moeten doorlezen, maar daar had ik helaas nu de tijd niet meer voor. Kromme zinnen zouden er dus nog best wel veel in kunnen staan.

Zou je vooral willen kijken of de gekozen afbeeldingen logisch zijn.. Ik weet dat drie veel is, maar ze tonen alledrie een anders aspecte dat van belang is. Voor meer werk van LaChapelle kijk op www.artnet.com

Zou je verder willen kijken of de theorieen die ik gebruik een beetje logisch zijn, of ze goed zijn uitgelegd, of ze goed op de afbeeldingen zijn toegepast en of ik mezelf niet te veel herhaal, want dat idee heb ik een beetje...

Verder zat ik met de bronnenlijst.. zo heb ik een vertaling en verschillende kunstwerken, deze kan ik niet goed annoteren.

Als laatste vroeg ik me af of ik mijn tussenkopjes zou houden. Ik vond het zelf overzichtelijker, maar het kan denk ik ook zonder, wat vind jij?

en verder is natuurlijk alle overige commentaar welkom

Bedank!

Groetjes

 

Bestanden (pdf):

  • Concept met verkregen feedback
  • Eindversie met beschrijving van de gegeven en de verkregen feedback.

Student 3

Hoi! Hierbij mijn eerste versie van mijn analyse van Death Proof. Ik ben nog lang niet klaar, moet nog dingen toevoegen en aanpassen, omdat ik in eerste instantie veel te breed was begonnen en teveel had. Het is eerder een kladversie. Onderaan staan dikgedrukt nog wat dingen die ik er nog in wil verwerken. Ik heb tot nu toe vooral moeite met het aantal woorden. Ik vind het moeilijk om kort en bondig te schrijven en dan de begrippen ook nog uit te leggen...

Graag veel tips!! want ik kom er niet zo goed uit.

Bedankt,

[]

 

Bestanden (pdf):

  • Concept met verkregen feedback
  • Eindversie met beschrijving van de gegeven en de verkregen feedback.

   

  

naar inhoud
Context & colofon

Deze pagina is een onderdeel van onderwijsadvieselement 48